Käytämme myös etäkäytön tiedonkeruun tavalla, yleensä yrityksen datakeskuksen, pääkonttori tai keskeinen yhteyspisteen. Tämä lähestymistapa pääsee eroon halu todellinen vierailun jokaiseen keräyspisteeseen tai erillinen työpöydällä, mikä säästää aikaa ja rahaa. Joissakin tilanteissa, me toimimme kokoelma käyttämällä ennalta ohjelmoitua laite, joka voidaan levittää paikallinen huoltaja. Säilytysyhteisö pistokkeet laitteen kyseisiksi tietolähteen ja seuraa ohjeita provosoida valinta.

Kun menestys loppuun keräämistä, laite yhdessä oikeuslääketieteen kuva, on palauttama säilyttäjäänsä Robert Half Legal eDiscovery Services. Asiantuntijat Robert Half oikeudellisten eDiscovery Palvelut Asiantuntijat on saada oikea neuvoja sinulle tarkistettavaksi ensin. Aikana tai heti sen jälkeen valinnan ja suojaus vaiheessa me opastaa järjestelmä tunnistaa ja priorisoida jäljellä tiedot, jotta voisitte tutustua etukäteen ehdotuksia nopeammin. Yhteistyössä yhdessä ulkona ja talon suositella, käytämme analyyttisiä välineitä teurastaa valtavia määriä ohjausta tehdä vakavaa tietoa subsets tavoitettavissa. Tämän seurauksena te priorisoida rahaa ja aikaa kuluu käsittelyyn tapauksen aikana ja tuottaa tarkka taso keskittyy oikeaan aikaan. Automaattinen tietojenkäsittely ja tuottavat digitaalista apua tarkistettavaksi mielletään usein vaivaa, jonka kautta paremmin hevosvoimaa tuottaa suurempia vaikutuksia.