Kun olet toimii muutamia soluja, se on ajoittain nopeampi muotoilla vain tietyt niistä. Mutta pitäisi tehdä tämä massiivinen taulukkolaskenta, se voi olla väsyttävää löytää ainutlaatuisia soluissa. Ehdollinen muotoilu auttaa välttämään ottaa metsästämään ja valitse niitä ihania soluja. Voit käyttää sitä, valitse “Ehdollinen muotoilu”, sitten “Uusi sääntö” Home-valikosta.

Valitse sitten “Käytä muotoilua mitkä solut muotoon. “Kirjoita oman erilaisia muotoiluun – numerot alle 1,000, esimerkkinä – ja valitse” Format “ja muuttaa näennäinen ideoita tarvitaan oman lajike. Mac-käyttäjät: Löydät Ehdollinen muotoilu Muotoile-valikosta. Olemme varmasti pitävät kaavioita verkkotunnus PowerPoint näyttää, mutta ne voivat myös olla suuria lisäyksiä Excel-tiedostoja. Valitse erilaisia sisältävien solujen tiedot kartoitetaan ja valitse “Lisää” listoilla valikosta. On olemassa useita erilaisia kaavioita tehdä valintansa, ja jokainen on säädettävissä päässä Kaaviotyökalut valikosta tai oikealla klikkaamalla upotetun kaavion.

Voit lisätä otsikot kaavion ja jokaisen akselin alla välilehti – klikkaa nuolta vieressä “Data Labels. “Kuten mitä olet tehnyt? Voit tallentaa kaavion tulevaa käyttöä, klikkaa” Tallenna malliksi “-painiketta. Mac-käyttäjät: Löydät Kartat Lisää-valikosta.