Richard Dick Ayers on viime aikoina akateeminen neuvonantajana toimivat NH piirit pääasiassa alalla johtamisen kehittämiseen ja toiminnan tehokkuutta. Tämä seuraa hänen asemaansa vt johtaja SERESC, akateemisen palvelujen ja tuotteiden toimisto Bedford, NH. Tätä ennen hän toimi konsulttina kautta SERESC NH koulupiirit alalla ohjelmistojen ja johtamisen kehittäminen. Dick oli isännöitsijä koulujen NH 15 vuotta ja keski / lukion tärkein NH ja Colorado 18 vuotta ennen joutumassa arvokkaita toimistoon kantoja.

Hänen pääsynsä julkiseen koulu koulunkäynti oli kuin ohjaaja matematiikan Coloradossa. Lisäksi hän on opettanut jatko Plymouth State University ja Franklin Pierce University riviksi aiheita ovat, filosofian ja koulutuksessa, Contemporary Sosiaalinen kehitys ja organisaation kehittäminen. Hän jatkaa helpottaa vuosittain johtajakoulutusinstituutin läpi NH kouluhallinnolle Association; keskittynyt ohjelmisto nykyisille ja pyrkivä akateemiset johtajat. Hän ansaitsi Ed. D kautta Coloradon yliopistosta ja asuu vaimonsa Mina in Sanbornton, NH.

Arnetha F. Ball on kasvatustieteen professori Stanfordin yliopistossa, jossa hän on opettanut viimeiset kuusitoista vuotta. Sitä ennen hän opetti Michiganin yliopistossa 1992 1999, jossa hän hankki Outstanding Teaching Award. Hänen tutkimuksensa intressit keskittyvät suullisen ja kirjallisen literacies kulttuurisesti ja kielellisesti valikoituja väestön Yhdysvalloissa ja Etelä-Afrikassa. Erityisesti hän keskittyy tutkimukseen kirjallisesti ja kirjallisesti zeal pikavippi  ohje ja valmistelu opettajien työtä huono, syrjäytyneet, ja underachieving opiskelijoille. Hän yhdistää sosiokulttuurinen ja kielellisen teoria arvioimaan diskurssi tyylejä opiskelijoiden koulun huoneissa ja yhteisö perustuu yritysten yli kansallisten esteiden ja lisää oivalluksia ohjaaja ammatti- rakennus ja menestys pedagogiikan luennoitsijat jotka toimivat tehokkaasti opiskelijoiden on Afrikkalainen laskeutuminen.

Tällä hetkellä tohtori Ball n kansainväliseen työhön on keskittynyt tutkii paradigmojen käsitteitä ja käytäntöjä, jotka ohjaavat valmistelua tutkijoita työskentelemään yksinkertaisesti perinteisesti syrjäytyneiden opiskelijoiden kansallisten rajojen yli. Hänen työnsä Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Etelä-Afrikassa, ja Yhdysvallat auttaa meitä ymmärtämään paremmin älykkö ja organisaatiojärjestelmiä että panoksensa onnistuneeseen valmennusta ja oppimiseen kulttuurisesti ja kielellisesti valikoituja asetukset. Tämä analyysi on merkitystä valmennus ja opiskelu monenlaisia opiskelijoiden valikoituja taustat ja on laaja opetusohjelma vaikutuksia. Se korostaa merkitystä kuilun kaventamiseen keskuudessa analyysi toisen ja college opiskelijoiden ja on tärkeää sisällyttää opiskelijoiden kulttuurista ja kielellistä varat opetussuunnitelmaan.

Ennen kirjoittamalla professuurin, hän opetti pre koulu, yksinkertainen, ja toissijainen opiskelijoiden yli 25 vuotta ja oli perustaja ja johtaja Lasten Creative Workshop, varhaiskasvatuksen keskus, joka on erikoistunut tarjoamaan johtava koulutus arvioita opiskelijoiden alkaen lajitelma taustat. Dr. Ball on toiminut Academic Specialist Yhdysvalloissa Information Services Program Etelä-Afrikassa, co opetti luokat Multiliteracies ja Englanti menetelmien ohjaaja koulutusta sovellus Johannesburgissa College of Education, ja opetetaan edelleen Diploma in Education Program University of Cape Town. Hän on toiminut monissa ja lautakuntien alansa ja on jättänyt laajalti, jossa on paljon kirjan lukua ja artikkelia lehdissä, jotka sisältävät kielitieteen ja koulutus, Applied Behavioral Science Review, Kielen vaihtelu ja muutos, ja Kirjallinen viestintä. Dr. Ball on yksi toimitukselle Black kielitieteen sisältäen Dr.

Sinfree Makoni, tohtori Geneve Smitherman, ja tohtori Arthur Spears ja yhteistyössä päätoimittaja Bakhtinian Perspectives on kieli, lukutaito, ja oppiminen tohtori Sarah Freedman. Hänellä on neljä ylimääräistä kirjaa, lisäämällä NSSE tilavuus enemmän tahallinen nopeus; Literacies Unleashed Dr. Ted Lardner; hänen single tekemääsi kirja, Monikulttuurinen strategiat koulutuksen ja sosiaalisen muutos: Levyt Torch U.

S. ja Etelä-Afrikka; ja Opiskelu Diversity in opettajankoulutuslaitos tohtori Cynthia Tyson. Hänellä on myös ylimääräinen tuleva muokattu äänenvoimakkuutta Dr. H. Samy Alim ja Dr.

John R. Rickford. Dr. Ball myös saanut Richard Braddock palkinnon Dr. Ted Lardner varten College kokoonpano ja viestintä erinomainen aikakauslehdessä lähetetty vuonna 1997. Dr.

Ball on myös voittanut 2009 AERA Palmer O. Johnson Award ja on Fellow, American Educational Research Association. Tohtori Ball on ollut naimisissa yli neljäkymmentä vuotta, on äiti 3 tytärtä ja isoäiti neljä erittäin makea lastenlasta. Denise on apulaisprofessorina Southern New Hampshire University, jossa hän opettaa Child Development ja varhaiskasvatus. Ennen tulossa SNHU, Denise oli järjestelmänvalvojan puhemiehistö Credentialing NH Department of Education.

Hän oli johtaja Elementary Education for Yonkers Public Schools New Yorkissa. Denise toiminut isännöitsijä, avustaja superintendentti, hallitsevassa ja avustaja olennainen, Early Childhood koordinaattori, ja kuin varadekaani klo Endicott College. Hän aloitti uransa Child Development opettaja. Denise ansaitsi Ed. D. yliopistossa Massachusetts Lowell.

Gary on entinen julkinen koulu ylläpitäjä asuu Meredith, NH. Sillä kolmekymmentäkaksi vuotta Gary toimi isännöitsijän ensin NH SAU 2 ja näin ollen MA Wayland. Gary on myös opettanut luentosalissa ja toimi rakentamisessa ensisijaisena. 1970-luvun alussa, hän oli johtaja American Nicaraguan School Managuassa, Nicaraguassa. Gary on opettanut ja jatko kursseja Michigan State University, Plymouth State University, ja nyt SNHU.

Hän uskoo, että julkinen tiedekunnat, koska niiden alusta vuonna 1800-luvun puolivälin, ovat vaikuttaneet viipymättä Amerikan rauhaa ja hyvinvointia. Gary sanoo, että kun julkiset laitokset meidän tiedekuntien vaikuttaa edelleen maamme tulevaisuuden kouluttamalla suurin osa sen lapsista. Siten vaikutuksen hallinnollinen johtaminen on tärkeä toiminnalle paikallisen korkeakoulujen ja viimein maamme hyvinvointia. Nancy Charron osallistui Michiganin yliopistossa ja sai kandidaatin tutkinto Elementary Education ja kuurojen Education. Hän sai Master of Education tutkinto Opetus Reading Länsi Michigan University ja tohtorin tutkinto Language Arts ja lukutaidon päässä University of Massachusetts.

Hän on toiminut muissa tehtävissä on yksinkertainen, yläasteen ja lukion tasolle työpaikkojen kattaa ollessa tavanomainen koulutus ohjaaja, erottuva koulutus ohjaaja, lukeminen asiantuntija, ja tärkein nimeämä. Dr. Charron on nykyään työskentelee apulaisprofessorina Southern New Hampshire University. Hän haluaa juoksemisesta mahdollisten tutkijoita. Hänen kunnioitettavan edut tulevat valmennus lukemisen sekä toimii poikkeuksellisten tarpeiden opiskelijoiden ja toisen kielen Fuksit. Marilyn Fenton sai hänet B.

. Venäjän kieli ja venäläinen kirjallisuus, ja hänen M. A. ulko- ja kirjallisuustieteen yliopistosta Rochester. Hän ansaitsi tohtori Opetussuunnitelma ja opetus alkaen Argosy University Sarasota, Florida. Vuonna menettelyssä kahdentoista vuoden valmennus Englanti korkean tiedekuntien New Yorkissa ja New Hampshire, Marilyn opetti erilaisia laatuja ja taitoja, mistä 9. luokan heterogeenisesti ryhmitelty tieteidenvälistä opetuksia 12. luokan AP Kirjallisuus oppituntia.

Koska johtaja Opetussuunnitelma ja opetus ja piirin yhteyshenkilönä koulun piirin, jossa on kolme syöttölaite kaupunkeja, hän edisti pätevyysperusteista ohjeena ja yhteistyöhön mahdollisuuksia tutkijoiden keskuudessa oppilaitokset, laadut, ja aiheita. Tohtori Fenton erottuva akateemisen edut tulevat välisiä suhteita lukeminen ja kirjoittaminen, laadut 5 13, ja rakennus luku- varten menestys siirtymistä lukion kouluun. Marilyn opettaa jatko sekä peruskurssit valmennus kirjoitettaessa kärkien valmennus lukion, opetusmenetelmiä Englanti 5 12, ja kirjallisuutta lapsille ja nuorille. Margaret Peg Fordin on varadekaani School of Education Southern New Hampshire University Manchester, NH. Hän työskentelee dekaanin, Ray McNulty ja School of Education College rakennettaessa opetusohjelma johtajat kaikilla tasoilla.

Lisäksi hän on ohjelman johtaja Ed. D. in Educational Leadership. Peg oli professorina Duquesne yliopiston Pittsburgh, PA 23 vuotta ennen siirtymistään Southern New Hampshire University. Klo Duquesne, hän opetti jatko-ja luokat standardin matematiikan koulunkäyntiin ja jatko-kursseja Johtajuus ja etiikka, Best Instructional käytännöt, ja oppimisen teoria.

Hän auttoi laajentaa ED. D. opetusmenetelmistä johtaminen; kehittänyt uusia ohjelmia standardin koulunkäynti joka hankki NCATE akkreditointia, ja kehittäneet erilaisia tutkimuksen ulkomailla sovelluksia Englannissa, Irlannissa, Italiassa, Kiinassa, Israelissa, Namibia, Costa Rica, Belize, Australia, ja jossa Dodds. Hän toimi johtaja International Studies 15 vuotta. Peg myös opetetaan K 12 korkeakouluissa Haitissa, SC, FL, Englannissa ja Italiassa.

Hän ansaitsi Ph. D. yliopistossa South Carolina. Tom Higginbotham on apulaisprofessorina School of Education Southern New Hampshire University Manchester, NH. Hän työskentelee pyrkivä opettajien opettaja valmisteluun ohjelma, jossa keskitytään toissijainen tiedettä.

Hän toimii myös jatko in Educational Leadership Ed. D Program. Hän on toiminut monissa eri opetusohjelma asetukset aikaisintaan jäseneksi Southern New Hampshire University. Hän opetti ulkona koulutusta New England ja Southern California ennen auttaa aloittaa koulu Durham, NC, jossa hän opetti keski laadut ja lukion matematiikan ja luonnontieteiden. Työskenneltyään syntymän tutkijoita Pohjois-Carolinassa, hän päätti tehdä ohjaaja auttaa uran painopiste. Sen jälkeen ansaita Ph.

D opetussuunnitelman ja oppaan ja koulun ylläpitäjän lisenssillä Boston College, hän oli avustaja hallitseva ja merkittävä vakio ja toisen asteen Virginiassa, Oregon, ja New Hampshire. Hän työskenteli myös tavallisena ydin konsulttina koulun johtajien ympäri New England. Gibbs Kanyongo on apulaisprofessori Educational Statistics and Research School of Education at Duquesne University, PA. Hän on myös Co johtaja Ohjelman arviointi ohjelmisto. Gibbs on ollut Duquesne University yhdeksän vuotta, jossa hän opettaa jatko luokkia Tilastot ja tutkimusmenetelmät.

Hän toimii myös useita väitöskirja komiteoiden kuin metodikko ja tuoli. Gibbs toimi Associate Editor lehden, Educational Mittaus: Issues and Practice vuodesta 2006 vuoteen 2009. Hän on vanhentunut puheenjohtaja tutkimus- ja metodologia jako Mid Länsi Educational Research Association. Hän on aktiivinen jäsen American Educational Research Association. Gibbs analyysi harrastuksia ovat aloilla tilastojen koulutusta, monimuuttuja analyysit erittäin laajasti aineistoja, ja maailma matematiikan koulutusta. Hänen työnsä on lähetetty muutaman vertaisarvioiduissa lehdissä ja hän on myöntänyt työnsä pari maailmassa, kansallisia ja alueellisia tapaamisia.

Hän ansaitsi Ph. D. Ohion yliopistossa vuonna 2004. Kim Lindley Soucy on opetussuunnitelman koordinaattori humanistisen Londonderry High School Londonderry, NH. Tässä roolissa hän valvoo opetussuunnitelman rakentamiseen ja toteuttamiseen, budjettiteknisten, ja ohjaaja valvonta, joka koostuu muiden hallinnollisia tehtäviä.

Kim oli ohjaaja Englanti at Minuteman High School Lexington, MA ja Londonderry High School ennen roolin Opetussuunnitelma koordinaattori. Hän valmistui Boston College kanssa kandidaatin Englanti ja University of Massachusetts, Boston maisteri Englanti. Hän ansaitsi tohtori koulutus vuonna 2006 pitoisuus Language Arts ja lukutaidon yliopistossa Massachusetts Lowell. Phil Littlefield on Superintendent SAU 15, lisäämällä Hooksett, Auburn, ja Candia korkeakouluissa. Phil aloitti uransa lukio teknologista osaamista ohjaaja Hopkinton, MA. Hän palveli Junior High School koordinaattori, Assistant Principal, Principal, ja Koulutoimenjohtaja in Massachusetts kouluissa ennen muuttumassa Superintendent Methuen Public Schools Methuen, MA.

Hän oli lisävarusteena koulussa jäsen Northern Essex Community College ja University of Massachusetts Lowell. Hän jatkaa valmentaja vierailevana apulaisprofessorina Salem State University. Phil ansaitsi Ed. D. yliopistossa Massachusetts Lowell. Mark McQuillan on entinen dekaani School of Education Southern New Hampshire University.

Vietettyään koko uransa koulutuksessa, Dr. McQuillan omistaa Ed. D. Harvardin yliopistossa ja on toiminut useiden hallinnollisten valmiuksien: Secondary Curriculum koordinaattori, Koulutoimenjohtaja, isännöitsijä, varavaltuutetun of Education Massachusettsissa, ja kouluasiamiehenä Connecticutissa 2007 2011. tekijä pari julkaisuja, tohtori .

McQuillan on kirjoittanut merkittävästi opetussuunnitelmien ja henkilökunnan rakentaminen, johtamiskoulutus, ja strateginen suunnittelu. Hän on co päätoimittaja Thought and Language / Kieli ja Reading, julkaiseman Harvard Educational Review; iso tekijä Massachusetts opetussuunnitelma puitteita Englanti kieli taiteet, ja Englanti Language Learning, ja hän on toimittaja ja valmistaja ei lapsi jää jälkeen, työkalupakki Massachusetts, DVD- ja CD-apua kit selitetään laaja määräyksiä 2001 reauthorization of Yksinkertaisen ja Secondary Education Act ESEA. Dr. McQuillan aloitti uransa ohjaaja Newton Public Schools, jossa hän opetti Englanti on F. A.

Day Middle School 1971 1974 Lynn Murray Chandler on apulaisprofessori varten School of Education Southern New Hampshire yliopiston Manchester Campus. Hän on kansallisesti diagnosoitu arvioinnin johtaja, jotka on valittu olemaan yksi vain kuusikymmentä Teagle Assessment Oppineet Pohjois-Amerikassa. Tässä tehtävässä hän toimii hallinnon ja college alkaen korkeakouluissa ympäri Yhdysvaltoja parantamaan oppilaan opiskeluun. Klo SNHU, hän johtaa Kysely Scholars Collaborative of Southern New Hampshire, vankempi koulutus yhtiö, jonka tavoitteena on toipua Kysely ja analyysi taitoja ottaa opiskelijat tehdä yksilöllinen arviointi tutkimusta. Hän puheenjohtajana Assessment komitean SNHU Manchester kampuksen ja uudelleensuunnittelu koulun SNHU 101 ensimmäisen vuoden seikkailurata.

Hän on tarjonnut hänelle koulutuksessa useissa arviointi konferensseissa lisäämällä American Association of yliopistoissa ja yliopiston General Education and Assessment vuosikokouksissaan, New England Educational Research Organization, ja New England Educational Assessment Network. Hänellä on viidentoista vuoden seikkailu opetusta korkea-asteelle yliopistossa Nevada, Las Vegas ja Franklin Pierce University Rindge, NH. Hänellä on myös yli kymmenen vuoden opetustapahtumaa K 8 asetuksia Las Vegas, Nevada ja Bloomfield, CT. Lynn ansaitsi Ed. D.

opinnoista ja opetus yliopistossa Nevada, Las Vegas. Vapaa-aikanaan hän valmentajien SNHU Destination Imagination joukkue, ja on äiti teini, Tweenillä, ja Irlanninterrieri. Megan ansaitsi Ph. D. matematiikan Education matematiikan ja tilastotieteen University of New Hampshire. Hänen väitöskirja ja nykyinen tutkimus etuja, joihin ohjaaja tietoa, matemaattinen todistus pre college luokkahuoneissa, ja ohjaaja koulunkäynti sekä ennen palveluntarjoajan ja operaattorin.

Hän tuli SNHU kolme vuotta sitten. Tuona kohta ja aikana hänen aikaa UNH, hän on opettanut matematiikkaa luokkia, tulevien opettajien ja säännöllistä koulutusta opiskelijoille. Hän on myös opettanut jatko luokkia aritmeettinen ja koulutukseen, ja se on tällä hetkellä palvelevat väitöskirjan valiokunnasta tutkija, joka on menestys väitteli väitöskirja ja viimeistelee hänen kirjallisesti. Megan on myös tarjolla päätoteuttaja varten Middle School matematiikan Partnership Grant at UNH, ja toimii monia New Hampshire koulupiirit kuin legit rakentamisen johtaja. Lorraine Patusky oli professori School of Education Southern New Hampshire University Manchester, NH 2005 2013.

Hän opetti ja jatko luokat alueilla opetussuunnitelman ja opetus, arviointi, teknologisen osaamisen koulutus, ja lajike koulutusta. Hän oli Graduate puheenjohtaja hallinnollisiin astetta lukien M. Ed. in Opetussuunnitelma ja opetus johtaa Opetussuunnitelma Administrator sertifioinnin ja M. Ed in Educational Leadership johtaa rehtori sertifioinnin.

Lisäksi hän oli ohjaaja kolme avustusten järjestää luentotilan tutkijoita boom opiskelija saavutus tekniikan. Lorraine oli luentosali opettaja ja ylläpitäjä julkinen koulutus kahden vuosikymmenen ajan. Hän siirryttyä oppimateriaali- ja toimi kansallisen koulutuksen neuvonantajana Pearson Education. Vuonna 2000 Lorraine tuli jäsen NH Department of Education. Koska ylläpitäjä toimiston Opetussuunnitelma, arviointi, Accountability ja School Improvement, hän oli ryhmän jäsen, joka kehittyivät ja NH valtion arviointiohjelman, valtion ja liittovaltion vastuu projekteja, ja valtion koulussa etu paketteja.

Hän ansaitsi Ph. D. at Lesley yliopistossa. Hänen alue analyysi on “Keskustelut ja Collaborations jotka tapahtuvat Professional Learning yhteisöjen.” Cara Procek on ollut kouluttaja parikymmentä kolme vuotta. Hänen uransa on kesti monia laadut ja aiheita lisäämällä tehtävissä perustasolla, yläasteella kieli taiteet, lukeminen asiantuntija, lukion Englanti, aikuiskoulutus, opetussuunnitelma hallinta ja koulu valmennusta.

Vuonna 2007 hän hyväksyi aseman Bedford, New Hampshire koska piirin opetussuunnitelma koordinaattori vastuussa kieli taiteet ja yhteiskuntaoppi vuosiluokilla K 8. Hän pysyi tässä asennossa neljä vuotta. Cara äskettäin toimii apulaisprofessori Elementary Education Southern New Hampshire University, jossa hän on vastuussa opetuksen vakio luokissa sisältää normaalit luokat ja ihmiset kohdistaminen lukutaito. Cara hankki kandidaatin, Master of Education ja Certificate of Advanced Jatko Studies in Educational Administration, kaikki yliopistosta New Hampshire, ja hänellä on tohtorin Opetussuunnitelma Leadership Northeastern University. Yksityisellä huomata, Cara on ollut naimisissa kaksikymmentäyksi vuotta miehelleen Mike Procek ja on ylpeä äiti 3 lasta, Kathleen, Zachary ja Nathaniel. Dr.

Russell J. Quaglia on maailmanlaajuisesti diagnosoitu edelläkävijä alan koulutuksen, tunnettu panostukseen oppilas ääni ja toiveet. Tohtori Quaglia on määritellyt tiedotusvälineet kuin Yhdysvaltain johtavan viranomaisen rakentamisesta ja saavuttamista opiskelijan ääni ja toiveet. Hänen innovatiivista työtä osoituksena suuri kirjasto perustuvan analyysin julkaisuihin, tunnettu globaali puhuminen esiintymisiä, ja efficiently nouseva luettelon toiveita hankkeita. Näistä Ventures, Dr.

Quaglia kirjoittamassa School Voice sarja tutkimuksia, kuten Student Voice, opettaja Voice, Parent Voice, ja iKnow My luokan. Hänen viime kirja, opiskelija Voice: työväline Change julkaiseman Corwin on tullut paras myyjä ja vastaanottaa kansainvälistä suosiota. Lisäksi perustamisen ja Pääosin Quaglia Institute for Student Aspirations, tohtori Quaglia myös perustettu ja tapahtumat tuolit toiveet akatemioiden Trust, sponsori ja toissijaisen akatemiat Englannissa rakennettu hänen toiveensa tutkimusta. Viimeksi hän on paikalla opettajan Voice ja Aspirations International Center, omistettu monistamalla ääntä luennoitsijoiden jotta ne arvostamaan heidän toiveita ja saavuttaa korkein mahdollinen toteutettavissa.

Tri. Quaglia ansaitsi kandidaatin tutkinnon taivaaseenastumisen College, maisterin tutkinto taloustieteissä Boston College, ja Master koulutuksen ja tohtorintutkinto Columbian yliopistosta, jotka ovat erikoistuneet valtakunnassa organisatorisia ja tapa. Hän on saanut paljon kunniatohtorin humanitaarista palvelujen hänen sitoutumisensa opiskelijoiden. Dr. Quaglia työ on johtanut myös häntä palvelemaan useita maata ja maailmaa komiteoissa, mikä hänen kiihko siitä, että opiskelijoiden ja opettajien äänet kuullaan aina, muistetaan, ja ryhdytään.

Tri. Irving Richardson on toiminut eristä vuotta ohjaaja laatuongelmia ja henkilöstön rakennuksessa. Valmistunut Dartmouth Collegesta Masters Educational Administration University of Southern Maine ja tohtorin alkaen University of Massachusetts opettajankoulutuksessa ja School Improvement, hän on ollut keskeinen opettaja, lyijy opettaja, tärkein, ja opetus olennaista. Richardson toimi Associate johtajan varten henkilöstön kehittäminen oppilaitoksille missä hän oli vastuussa suunnittelusta ja vertaamalla hyvämaineinen rakentaminen työpajoja ja konferensseja. Richardson oli myös jäsenenä Ohjeet tukiryhmän Maine opetus- ja toimi ohjaaja edustajana telukunnalta John Goodlad Study of Education kasvattajien.

Hänet valittiin Maine Vuoden opettajaksi vuonna 1988 ja sai Milken National kouluttaja palkinnon vuonna 1993. Dr. Richardson oli olennainen osa opettajankoulutuksen hakemuksen hyväksymistä käyntejä esiintyi Rhode Island Department of Education kautta niiden soveltamista hyväksyntä tekniikka. Hän on myös istunto pari korkeakoulujen ja yliopistojen alueella yhteistyössä ohjaaja apua. Hän työskenteli INTASC sen moni tila Opettajan valmistautuminen Project ja levittämistä INTASC mallin standardeja Licensing Yleiset ja Special Education opettajat vammaisille opiskelijoille. Hän oli komitean jäsen, joka tarkisti InTASC standardeja ja jäsen rakennuksen komitean InTASC Opettaja Learning Progressions.

Hän tapahtumat kirjoittamassa Interaktiivinen Opas ymmärtäminen ja soveltaminen InTASC Standards Opettaja Vaikuttavuus ja Student Success. Dr. Richardson äskettäin tarjoillaan koordinaattori Public Education ja School tuki NEA NH ja toimii tällä hetkellä neuvoston kanssa Chief State School virkailijat johtajana Shared ja tehokas johtaminen. Audrey Rogers on dosentti School of Education Southern New Hampshire University Manchester, NH. Hän opettaa luokat koulutus osaamista, lukutaito, toisen vihjeitä, ja historia. Hän on paikallinen ja maata juontaja ja on kirjoittanut useita Jackdaw Ensisijainen lähde Kits, Cooperative Learning Perusteet, ja paljon artikkeleita.

Certified sosiaali- tutkimuksissa ja sen yhdistäjänä, hän opetti yhteiskuntaoppi at Nashua High School vuodesta 1989 2001. Hän oli perustamassa NH READS Reading Excellence toiselle sekä johtaa Scholar rakentamiseen web-pohjainen opetussuunnitelman Fort numerossa 4 / Living History Museum. Hän ohjasi avustusta koulutustoimikunta valtioiden lisäämisestä kansalaistoiminnan New Hampshire. Hän osti hänen B. A History alkaen Tufts University.

Hänellä on maisterin Historia yliopistosta NH / Durham ja gradu Education University of Massachusetts / Lowell. Hän omistaa Ed. D. johtamisessa ja oppiminen Rivier yliopistosta. Hänen läsnä analyysi erikoistunut osaamiseen ja kulttuuriin osaamista kasvattajien.

Tri. Tracy aloitti koulutusuralla opetus lukion Englanti. Myöhemmin hänestä tuli avustaja tärkeä / urheilullinen johtaja ennen kuin siirrytään Superintendency / principalship vuonna 1987. Vuonna 1991 hän tuli koko ajan isännöitsijä koulujen, ja on toiminut tässä ominaisuudessa valtioissa Maine, Vermont ja New Hampshire. Vuonna 2002, Tracy valittiin puheenjohtaja New England Association of School superintendents. Hän ansaitsi tohtori opetushallinnon ja Policy Studies The George Washington Universityssä Washington, D.

C. vuonna 1997. Hänen Certificate of Advanced opinnot ja Masters in Education ansaittu yliopistossa Maine Orono. Hänen Alempi korkeakoulututkinto on yliopistosta Maine Farmington. Tracy valittiin Portsmouth School Board joulukuussa 1999 tulla sen Superintendent koulujen hyödyllisiä 1. heinäkuuta 2000.

Vaikka tarjoaa hallinnoinnin Portsmouth tiedekuntien, Tracy työskenteli helpottaa akateemisen mahdollisuudet lisätä koulu / ryhmä / kauppa kumppanuuksia lisäksi välistä yhteistyötä kaupungin yksiköissä. Hän, joissa on mukana poliisin, palo, ja koulut, lisäksi muiden virastojen, osallistui viikon mittainen harjoitus Center for Missing ja hyväksikäytettyjen lasten Virginiassa. Portsmouthin Safe koulut Team syntyi tuloksena mennessä sen varmistamiseksi, että jokainen Portsmouthin lasten ja koulun henkilökunta ovat turvassa meidän korkeakouluissa. Syksyllä 2002 Tracy oli helpottajana tutkimuksessa piireissä ryhmä, joka käsiteltiin rotuun ja etniseen kysymyksiä City of Portsmouth. Että aloite oli tulosta aktiiviseen yhteistyöhön Portsmouth poliisilaitoksen ja National Association for the Advancement of Colored People NAACP.

opintopiirejä aloite oli menestys yrittää luoda yhteistyötä sekä monia Portsmouth opistojen, Portsmouth Police Department, ja Seacoast NAACP. Syksyllä 2004 Tracy pyydettiin palvella Yhdysvaltain Department of Education: n alueellinen neuvoa-antava komitea Koillis. Hänen komitea syytettiin yrityksen arvion koulutus- teknisen tuen alueen tarpeiden ja valmistelee raportin näistä tarpeista sihteeri opetus- ja johtajalle instituutin Education Sciences. Aktiivinen jäsen New Hampshire Vanhempainyhdistykset Association NH PTA, ja aiemmin puheenjohtaja sen koulutusvaliokunta, Tracy saatu PTA Life Achievement Award. 23. maaliskuuta 2005 New Hampshire toimeenpanevan neuvoston yksimielisesti hyväksyi Governor John Lynchin nimittää Tracy olla myöhemmin kouluasiamies osavaltion New Hampshire.

Hän otti virkavalan 13. huhtikuuta 2005, ja kautta hänen neljän vuoden toimikaudeksi, edelläkävijä New Hampshire seuraa Child aloite, jossa vaadittiin räätälöity koulutus on dokumentoitu kasvu todellinen, yksityinen, sosiaalinen, ja akateemista lisäaineet Whole Child. Vuonna 2008, Tracy saatu NEA NH ystävät Education palkinnon ja vuonna 2009 tuli kunniajäsen Life jäsen NEA NH. Hän on opettanut johtamistyylit kuin luennoitsijana jäsen yliopiston System of New Hampshire ja Plymouth State University. Hän eläkkeellä julkisista toimittaja toukokuussa 2009. Joulukuussa 2009 hän liittyi National Center Koulutus ja elinkeinoministeriö kuin Engagement Manager, ja palveli tämä rooli vasta huhtikuussa 2012. Tracy on edelleen sitoutunut edistämään maailmanluokan koulutusta, vastauksena määriteltyihin osaamista, USA: n nuorten.

Hän väittää olevansa hyvin pidetty piirtää ryhtymisen ja seminaareja personointiin koulutuksen kaikille opiskelijoille. Tracy on mukana naapurustossa tapahtumia ja on Charter / Life jäsen New Hampshire korkein oikeus Society, joka viime aikoina luonut Institute edistää yhteiskuntaopin opetuksen meidän tiedekunnissa. Tracy ja hänen vaimonsa, Sharlene, elävät Portsmouth, New Hampshire.