laajennettu BS taloustieteen / rahoitus Southern New Hampshire University on kaksi tehtävää: tarkastella käyttäytymistä taloudellinen tilanne ja sen suhde yritysten ja valtion sekä tutkia rahoituksen ja yritysten tarpeisiin, ihmiset ja instituutiot . Ensisijainen tavoite Tämän järjestelmän on luoda erinomaisen perustan sovellettu ja teoreettista erityisesti globaalin ja kotimaisen rahoituksen, kaupan ja talous. Taloustoimittajana / rahoituksen suuria, voit lisätä analyyttisiä ja määrällinen taitoja, joita tarvitaan yrityksen ja ylimääräinen raha hallinta ja raha mallintamista ja ennustamista. Kurssi kehittää malleja lyhyellä tai keskipitkällä aikavälillä vaihtelut Koko taloudellinen tehtävä lisäksi pitkän aikavälin malleja taloudellisen kasvun kansakunnan.

Entinen mallityyppi käsittää keynesiläinen, uusklassinen, ja uuskeynesiläisiin puitteita. Erityistä huomiota voidaan saattaa uuskeynesiläistä mallia. Empiirinen yrittää ulos mallien avulla pc-ohjelmisto sisältää tilastolliseen arviointiin makrotaloudelliset tiedot. Ensisijainen ekonometristen välineiden tutkia tämä tieto regressio ja sen laajennukset ja moderni aikasarja arviointi. Pitkällä aikavälillä malleja talouskasvun lisäämällä Solowin malli ja Romer mallin jopa tutkitaan.

Tämä kurssi keskittyy aiheista yrityksen rahoituksen, jonka tarkoituksena on laajentaa ja edelleen laajentaa pitkällä aikavälillä investoinnit ja rahoitus aiheita käyttöön joko Principles tai Foundations of Finance. Kurssi käsittelee asioita, jotka kohtaavat nykyaikaisen yritysjohtajat tehtäessä pääoman budjetointi ja pääoman arkkitehtuuri valintoja, ja tekee erikoisuus hyödyntää johdon päätöksentekoon. Corporate Finance on tarkoitettu opiskelijoille etsivät tarkempi käsitys rahallinen arviointi strategisia ja taktisia investointien vaikutus velkavipua on tukevalla arvoa, ja sekoittaminen investointien ja raha yritys menetelmiä. Kysymyksiä ovat kehittyneitä tekniikoita pääoman budjetointi, yritys arvostus, pääomarakenne, yritys / laitos pääomakustannukset, ja kvantitatiivinen riskin arvioimiseksi. Kirjoittaminen perusteellisesti kurssin.