Southern New Hampshire University on sitoutunut yllä ympäristössä valmennus ja opiskelu, joka on vapaa huumeiden ja alkoholin. Drug Free kouluissa ja yhteisön lain muutokset 1989 edellyttää, että Southern New Hampshire University, saajana liittovaltion varoja, myös liittovaltion toimitetun opiskelija valuuttatuet, ilmoittaa sen opiskelijat ja työntekijät vuosittain että laiton omistuksen, käytön tai jakelun laittomien huumeiden ja alkoholin koulu omaisuutensa tai tavaransa vuokrattu tavoite pitämästä tunteja on laiton. Noudattaen standardien Drug Free kouluissa ja yhteisöjä koskevan lain muutokset 1989, kaikki opiskelijat ja henkilökunta Etelä New Hampshire University ilmoitetaan myöhemmin: Vakavia terveys- ja henkilökohtaiset riskit liittyvät laittomia huumeita ja alkoholin väärinkäyttö. Ne voivat sisältää tilapäisen tai ikuisen todellinen tai henkinen vajavuus, ja vammaan tai kuolemaan.

Käytä ja väärinkäyttö tällaiset aineet voivat myös aiheuttaa käyttäytymistä, joka aiheuttaa vamma, kuolema tai vahinkoa käyttäjälle / väärinkäyttäjä tai yksittäisiin tai toisten omaisuutta, mikä roisto tai siviilioikeuteen ja oikeudellinen vastuu. Käytä ja väärinkäyttö tällaisten materiaalien voi myös aiheuttaa vaarallisia ja / tai nonconsensual sukupuoli, toivottuja raskauden, ja voi aiheuttaa vikoja, loukkaantumisen tai kuoleman sikiöille. Seuraukset voivat myös ohimeneviä tai pysyviä puute opetusohjelma tai työllistymismahdollisuudet. A. Denial of Federal Edut 21 U. S.

C. 862A liittovaltion huumeiden vakaumus voi aiheuttaa puute liittovaltion etuja, kuten koulu lainat, avustukset, apurahat, sopimuksia, ja lisenssejä. Federal huumekauppaa rikostuomioita aiheuttaa kieltämisen liittovaltion etuja jopa 5 vuotta ensimmäisen vakuuttunut, 10 vuotta toisen vakaumus, ja pysyvä kieltäminen liittovaltion etuja 1/3 vakaumus. Liittovaltion huume tuomiot omistusoikeuden voi kuitata kieltämisen liittovaltion etuja enintään 1 vuosi ensimmäiselle vakaumus ja enintään 5 vuotta ensi tuomioita. B. menettäminen Personal Property ja Real Estate 21 U.

S. C 853Any henkilö tuomittu liittovaltion huumausainerikoksesta langettaa yli 1 vuosi vankeutta menettää Yhdysvaltoihin henkilötietojen tai todellista tavarat liittyvät rikkomisesta, lisäämällä taloja, autoja, ja muut omaisuuttaan. Warrantin takavarikointia on annettu ja omaisuus on takavarikoitu sinä aikana kun tietty henkilö pidätetään kustannuksia, jotka saattavat aiheuttaa menettämistä. C. Federal huumekauppaa Seuraamukset 21 U.

S. C. 841Penalties liittovaltion huumekaupan tuomiot vaihtelevat sopusoinnussa määrä onnistui aineen kosketukseen kaupassa. Alla olevassa luettelossa on näyte lajikkeen ja vakavuus liittovaltion rangaistusasteikoista ensin tuomioita. Rangaistukset myöhemmät tuomiot ovat kaksi kertaa niin vakavia.

Jos olet alle 21, on laitonta 1 olla omassa henkilökohtaista omistusta mitään alkoholijuomia, 2 harhaanjohtavalla tavalla ikäsi hankkimiseksi alkoholijuomien, 3 ajaa autoa, jolla alkoholijuomien paitsi jos seuraa vanhempi, huoltaja tai puoliso 21-vuotiaita, 4 olla alueella, jossa alkoholijuomia tarjoillaan ellei mukana henkilö 21 vuotta. Rangaistus rikkomisesta / vakaumus voi käsittää hieno ja / tai aikaa vankilassa. On laitonta kenenkään 1 myyvät, antaa tai hankkia vähäistä tai päihtyneen yksittäinen mitään alkoholijuomia, 2 maksu alkoholijuomien ilman lisenssiä, 3 valmistaa, myydä, hallussaan tai käyttää väärennettyä tunnus, 4 lainata ajokortti käytettäväksi lainvastaisesta aikomus. Rangaistus rikkomisesta / vakaumus voi sisältää hienoja ja / tai aikaa vankilassa.