Ei vain käyttäjä konferenssissa, Dreamforce myös on kannustaa syvemmällä tasolla, kuin kasvava teollisuus- tai lisäämällä taito asettaa. Sen viimeisenä päivänä, Dreamforce hiottiin sisäisen ja ulkoisen muutoksen syleilemällä teema “Reimagine. Kaikki. “Entinen varapresidentti Al Gore ja muusikko Neil Young on puhunut ulkoa ilmakehään ja miten tekniikka on pelaaminen olennainen rooli siinä, miten niiden tehtävät siirtyvät eteenpäin ja vaikuttaa alueen ympärillämme. Mediamoguli Arianna Huffington ja kirjailija Eckhart Tolle oli toista lähestymistapaa keskittyen sisäisesti itse suojaa, tarkkaavaisuus ja uudelleenmäärittely saavutus.

Tässä lyhyt kertaus. Jatkeena Huffington n pääpuheen, Eckhart Tolle, kirjoittaja The Power of Now, liittyivät hänen lavalla vaikeaksi tärkeää on elää nykyisessä eikä aina kyseenalaistaa, että pitkällä aikavälillä ja tehdä suunnitelmia, joissa haluat halu olla. “Kahdeksankymmentä% ihmettelyn on oletettavasti merkityksetön”, sanoi Tolle. “Kutsun sitä vastenmielinen kämppäkaveri elävät meidän pään. Se, mitä todella estää meitä olemasta meidän kekseliäs paras.

Jos sinulla olisi mahdollisuus tulla uudelleen taustalla merkityksessä “Olen,” se tunne sisempi hiljaisuuteen. Se kun luovuus syntyy. Syvempään onni tulee, kun että sinulla olisi mahdollisuus liittää oman itsensä ja syvemmän älykkyyttä sisällänne. “Tolle ei unohtaa merkitystä tavoitteiden ja pyrkii saamaan niitä. Mutta on löydettävä tasapaino. Jos jatkuvasti kyseenalaistaa, miten saapua tavoitteesi ja mitä voisi tulla kun olet saavuttanut sen, et tiputtelua ja arvostaa elämäsi, mitä se on tänään, nyt, juuri tällä hetkellä.

“On selvä olla tavoitteita”, sanoi Tolle. “Mutta jos tavoitteena, että haluat saapua vie koko paljon keskittymiskykyä että pidätte nykyhetkeä kuin huonompi, niin standardi nykyisen hetki muuttuu vähentynyt. Koko oma elämä on matka. Jos unohdat nykyisen askel ratsastaa, et kaikki asia. “Tolle käytti kahta yksinkertaista mutta syvällinen vastaavuuksia laittaa asiat kulmassa. Kun ihmiset osallistua live ja tallentaa sen videon katsoa sen myöhemmin, mitä he kokevat ei ole live-esitys, mutta teko video teippiä live-esitys.

He puuttuu täydellisen revel varsinaisen konsertin! Tolle myös määritteli revel hänellä oli, kun hän oli kirjoittamassa The Power of Now. Koko kolmen vuoden aikana hän työskenteli sen, ihmiset estää häntä, julistaa, että aihe ei ole yleinen enää. Mutta koska hän syvästi nautti sen kirjoittamisesta, hän jo jopa luovutti itse osuman. Vaikka saavuttaa luovaa huippu, hän sai aikaan tunteen onnesta, hän diagnosoitu olemalla nykyiset ja kunnioittaa hetki, mitä se oli. Nämä neljä pääpuhujat ovat reimagined ulkopuoleltaan ja sisäisten maailmojen.