Entinen pyrkii asianajaja, Joel on cissp CISSP, on yli 15 vuoden laillisen seurannan ja konsultointia high stakes riita ja Executive tutkimuksia, ja on johtanut ulkomailla rikosteknisen engagements ja neuvoi arkipäiväinen neuvoja ja litigators strategisiin ja oikeudellisten ylläpito toimia miljardien dollarin oikeudenkäyntejä. Hän on huomattava puhuja ja opettaja, ja on asiantunteva suurempi kuin 3000 oikeusalan ammattilaisten ja paralegals 300 plus CLE ohjelmia, käyttöön kahdesti New Yorkin korkeimman oikeuden eDiscovery parhaista käytännöistä, ja on lisävaruste yliopiston professori Maine School of Law , menee kävelee yksi maan ensimmäinen laki oppitunteja sitoutunut käyttämään lain opiskelijoille neuvotella sähköisesti tallennettuja vihjeet riita. Joel on myös college jäsenen Bryan yliopistossa, jossa hän kouluttaa execs kirjoilla eDiscovery Project Management Certificate sovellus, miten oikein hallita tietojen tarkistuksen sekä tuotannon tilaan eDiscovery.