Muita aiheita ovat luokat ja esineitä, perusluokkien ja hienostuneisuutta hierarkioita, yhteenveto ja kaupunkien kursseja. Opiskelija oppii kirjoittamaan, tarkistaa ja dokumentoi interaktiivisia toimintoja ja toimivat Software Development Kit ja integroitu kehitysympäristö työkaluja. Tarjotaan vuosittain. Tämä on ohjelmointikurssin ja lab liiallinen. Edellytys tai Rinnakkaiset: IT 100Calculus on matemaattinen tutkimus muutoksen, joka on suuri sovelluksia teknologian, tekniikan, talouden ja liiketoiminnan.

Tämä kurssi tarjoaa tiukka johdatus yhden muuttujan hammaskiven. Aiheet sisältävät rajoituksia, jatkuvuus, eriyttäminen ja integrointi algebrallinen, trigonometriset, eksponentiaalinen, ja logaritminen toimintoja, sovelluksia johdannaisten ja integraatio, lisäämällä analyysin peruslause. Tämä kurssi innostaa oppilaita ajattelemaan pidemmälle ulkoa muotoilu ja vastaiseen työhön ymmärrystä ideoita. Opiskelija ei ota sekä MAT 210 ja MAT 225 luottoa. Otettu opiskelijan lopullisen aikavälillä huippukivi kurssi on huipentui matka varten kandidaatin Computer Science.

Tämä kurssi kirjoittaa intensiivinen, koska opiskelija projektiryhmät on esitettävä täydellinen projektin raportti ja PowerPoint-esitys. Erikoistunut Systems Development Computer Laboratory perusteellisesti ja avoin laboratorio laaja. Tarjotaan vuosittain. Kirjoittaminen perusteellisesti kurssin.