Hanna Mäntylä

Hanna Mäntylä

Intohimo urheiluun syttyi harrastuksen kautta

Intohimoni urheiluun syttyi, kun aloitin cheerleadingin Turun Cheerleadingseura Smashissa vuonna 2001, ollessani 7. luokalla. Koululiikunnassa en kokenut olleeni ala-asteella erityisen hyvä, mutta cheerleading oli laji, joka sytytti minussa kipinän tuoda urheilun ja terveelliset elämäntavat pysyväksi osaksi arkeani. 

Kuntosaliharjoittelun ja crossfitin kautta toiminnallisen harjoittelun PT:ksi

Cheer-vuosien jälkeen ryhdyin käymään tavoitteellisesti kuntosalilla, ja toiminnalliseen harjoitteluun tutustuin treenattuani pari vuotta crossfitiä.

Opiskeluni ja työurani lähtivät kuitenkin aivan eri poluille: alun perin kouluttauduin ravintolakokiksi ja työskentelin alalla noin seitsemän vuotta. Viisi vuotta tein töitä myös lainankäsittelijänä. 

Alkuvuodesta 2016 valmistuin toiminnallisen harjoittelun personal traineriksi. Siitä lähtien olen toiminut valmentajana ja personal trainerina TFW Turussa. TFW-tuntien lisäksi olen vetänyt mm. kehonpainotreenejä joogastudiolla, Healthy Mom -treenejä pienten lasten äideille, Training For Kidsiä ala-asteikäisille, TYKY-treenejä yrityksille sekä fysiikkatreenejä TCS:n Dragonseille, Blackbirdseille ja Phoenixeille.

Elän niin kuin opetan

Säännöllinen ja tavoitteellinen treenaaminen ja sitä tukeva ravinto ovat kuuluneet arkeeni yli kymmenen vuotta. Voin empimättä seistä antamieni ohjeiden takana ja pyrin aina toimimaan esimerkkinä jokaiselle asiakkaalleni. Koen, että hyvinvointi koostuu monesta palikasta, joista jokaiseen tulee kiinnittää pysyvän lopputuloksen saavuttamiseksi huomiota.

Hannan koulutus

  • Toiminnallisen harjoittelun personal trainer, Spartan Gear
  • Ao performance power and performance coach
  • Spartan Gear Certified Kettlebell Instructor
  • Spartan Gear Certified Movement and Mobility Instructor
  • Spartan Gear Certified Barbell Complex Instructor
  • Medical Flossing manuaaliterapia -sertifikaatti

Perheeseeni kuuluuvat avopuolisoni Janne, neljävuotias energiapakkaus Topi, kissarouva Siru sekä koiramme Bodi.