Healthy Mom

Treenaa yhdessä lapsesi ja muiden äitien kanssa

Kaipaatko yhteistä touhua ja tekemistä lapsesi kanssa? Haluatko treenata turvallisesti ammattilaisen opastuksella synnytyksen jälkeen? Äideille ja lapsille tarkoitetut valmennukset yhdistävät hauskanpidon ja itsestään huolehtimisen. TFW Turussa on tarjolla pienryhmävalmennusta ja henkilökohtaisia tunteja personal trainerin kanssa, Sauvossa Peimari Areenalla taas ryhmävalmennusta.

Äitiysfysioterapeutin luento

Hintoihin sisältyy kaikille valmennuksiin osallistuville syyskuussa järjestettävä äitiysfysioterapeutti Pauliina Luukkalan (Raision Fysioterapia) luento, jonka aiheena on treenin aloittaminen synnytyksen jälkeen.

Healthy Mom Sauvo ryhmävalmennus

Alkuvuodesta 2019 lähti käyntiin Sauvon Peimari Areenalla Healthy Mom  -valmennus, joka on jatkunut kesän ajan ulkotreeneillä. Seuraava 10 kerran valmennus alkaa 4.9 Peimari Areenan ryhmäliikuntatiloissa keskiviikkoisin klo 10.30–11.30 ja jatkuu 6.11 saakka. Mukaan mahtuu myös uusia äitejä ja lapsia!
 
Valmennukseen kuuluu kotitreeniohjelma, jonka voi suorittaa kehonpainolla tai lasta lisäpainona käyttäen.
 
  • Kertamaksu 10 €
  • 10 kerran kortti 80 €
 

TFW Turku Healthy Mom pienryhmät

Suuren suosion saavuttanut Healthy Mom -ryhmävalmennus saa jatkoa syyskuussa pienryhmien muodossa! 3–5 henkilön ryhmät treenaavat tiistaisin klo 10.30-11.30 ja 11.30-12.30 sekä torstaisin 10.30-11.30 ja 11.30-12.30. Ryhmiä on mahdollista myös lisätä, mikäli kysyntää löytyy. Mahdollisuus on treenata joko kerran tai kahdesti viikossa.

Valmennukseen kuuluu kotitreeniohjelma, jonka voi suorittaa kehonpainolla tai lasta lisäpainona käyttäen.

  • 10 viikon treenit kerran viikossa VK 36-45 120 €
  • 10 viikon treenit kaksi kertaa viikossa VK 36-45 200 €
fit-with-kid

TFW Turku Fit With Kid PT-tunnit

Henkilökohtaisilla Fit With Kid! -tunneilla räätälöidään täysin yksilöllinen
treenisuunnitelma. Voit valita haluatko ottaa lapsen mukaan treeniin, vai toimiiko personal trainer treenin aikana lapsenvahtina, jotta sinä saat keskittyä pelkästään treenaamiseen.

  • Erikoistarjous: 10 kerran valmennuspaketti 295 €!